VideoSys Consult

 
Videosystemen worden op steeds grotere schaal ingezet voor beveiligingsdoeleinden of om processen te monitoren. Nieuwe systemen worden gebouwd, bestaande moeten worden vernieuwd met daarin de meest recente techniek. VideoSys Consult biedt advies op het gebied van de realisatie en het onderhouden van deze systemen.
Daarnaast voorziet VideoSys Consult in de behoefte aan tijdelijk gekwalificeerd personeel door haar diensten voor projecten op interim basis aan te bieden.

Over VideoSys Consult

 

VideoSys Consult: de consultancy en dienstverleningsactiviteiten van VideoSys.

 
VideoSys is een jonge en ambitieuze onderneming gestart door Marc Sluiter. "Na mijn HTS-Elektrotechniek opleiding ben ik vrij snel terecht gekomen in de Fire Safety en Security markt. Meer dan 25 jaar heb ik voor verschillende grotere system integrators en leveranciers mogen werken. Namen zoals NKF Electronics Group (nu Siqura), Getronics, Siemens, Tyco, Nsecure, Bosch Security Systems en Hacousto zijn geen onbekenden in de markt".

Foto Marc Sluiter

"De combinatie van techniek en commercie heeft me altijd het meest aangesproken, met videotechniek als specialisatie.
Het vertalen van de klantbehoeften naar slimme, innovatieve oplossingen; dat is en blijft steeds de uitdaging waar ik me graag mee bezig houd. Mijn kennis en ervaring vormen nu de meerwaarde van VideoSys, die ik graag ten dienste stel voor instanties en bedrijven die behoefte hebben aan advies en ondersteuning."

Missie

 
VideoSys Consult stelt haar expertise en dienstverlening beschikbaar aan instanties en bedrijven die de veiligheid of de effici├źntie van hun processen met de toepassing van videosystemen willen verbeteren.
VideoSys Consult
 
 
phone-128  +31 6 13935207
email-icon
   info@videosysconsult.nl
 
 
 
KvK:   61458023
BTW:  NL122998546B01
   
     Linkedin
  
   
┬ę 2014 VideoSys Consult